CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Crònica Cursa 10QM 2015

10 Sep
Valora aquest element
(0 vots)
Untitled document

10 QM LA CALA!

El passat diumenge 6 de setembre va tenir lloc 6 Edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA i ha estat la setena del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L'EBRE.

Van finalitzar els 10 QM 117 atletes. La Cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la vila de Ametlla de Mar, essent 5 qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa. Aquest any com a novetat la cursa ha estat cronometrada amb Champion Chip.

El guanyador en categoria masculina va ser LLUISMA MAS CACERES Independent amb un temps de 33:29, 2º XAVI QUERAL FORCADELL amb un temps 33:38 Fondistes Ampostins I EN 3ª Posició YASSINE OUHDADI amb un temps de 34:03 TEAM FLOWERS.

El guanyador en categoria femenina va ser PAQUITA GUIMENEZ ROIG de l'Esquadra amb un temps de 43:19, 2ª MATINA COMES ESCODA del Club Esportiu la Cala amb un temps de 43:34 i la 3ª posició PATRICIA JAUREGUI de Tarragona amb un temps de 43:45.

El podi local Maculi amb Vicent Garcia Argento que va entrar en 11 posició amb un temps de 36:20, en 2ª posició JOSEP CARBAJALES GARCIA i en 3ª posició Ramon Chimeno Biel tots del Club Esportiu la Cala.

En categoria local femenina MARTINA COMES ESCODA que va entrar 2º posició general femenina amb un temps de 43:34 del Club Esportiu la Cala.

També es va fer entrega un trofeu al membre de més de la de la nostra Entitat el senyor Jose Luis Medrano Jurado que han 74 anys va fer un temps de 55:31.

Voldríem agrair la implicació i col.laboració desinteresada de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Ambulància, Diversport, Super- Unic, Hotel el Port, Hotel l'Ametlla de Mar, Fuits Vila, Agrària Ametlla, Coca Cola Iberian Partners, Peixos Guzman, Croissanteria Neus, Forn Bomba, Forn Antonet, Cima Dinamic, la Cala Bikers, pares, mares, familiars, amics i amigues i gent del nostre entorn MIL GRÀCIES a tots i totes per fer possible un altre any els 10 QM LA CALA.

SALUT, QUILOMETRES, I CAMES!

Club Esportiu La Cala

Modificat per darrera vegada el dijous, 10 de setembre de 2015 07:57

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Crònica Cursa 10QM 2015