CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Crònica Cursa 10QM 2016

05 Sep
Valora aquest element
(0 vots)
Untitled document

10 QM LA CALA!

El passat diumenge 4 de setembre va tenir lloc 7 Edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA i ha estat la setena del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L'EBRE.

Van finalitzar els 10 QM 98 atletes. La Cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la vila de l'Ametlla de Mar, essent 5 qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa. Aquest any hem tingut una onada de calor molt forta que no esperavem en aquesta data.

El guanyador en categoria masculina va ser Xavier Ortin Font Unio Runners Santa Barbara amb un temps de 35:50, 2º XAVI QUERAL FORCADELL amb un temps 36:14 Fondistes Ampostins I EN 3ª Possició ISIDRE GAS COLOME amb un temps de 36:28 ULTRA RUNNERS TEAM.

La guanyadora en categoria femenina va ser PAQUITA GUIMENEZ ROIG de l'Esquadra amb un temps de 43:37, 2ªANDREA DRAGO CANES del ULTRA RUNNERS TEAM amb un temps de 45:40 i la 3ª posició LAURA JIMENEZ SANCHEZ dePALEO DELTA RUNNERS Tarragona amb un temps de 47:34.

El podi local Maculi amb JOSEP CARBAJALES GARCIA del Club Esportiu la Cala.

En categoria local femenina ARIADNA COMES ESCODA del Club Esportiu la Cala.

Voldríem agrair la implicació i col.laboració desinteresada de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Ambulància, Diversport, Super- Unic, Hotel el Port, Hotel l'Ametlla de Mar, Fuits Vila, Agraria Ametlla, Coca Cola Iberian Partners, Peixos Guzman, Croissanteria Neus,, Forn Antonet, Mel Germans Sancho, Camping Village L’Ametlla de Mar la Cala Bikers, pares, mares, familiars, amics i amigues i gent del nostre entorn MIL GRÀCIES a tots i totes per fer possible un altre any els 10 QM LA CALA.

SALUT, QUILOMETRES, I CAMES!

Club Esportiu La Cala

Modificat per darrera vegada el dilluns, 5 de setembre de 2016 07:17

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Crònica Cursa 10QM 2016